Reklam
Reklam

1071 Malazgirtspor’dan Yalova çıkarması

Muş’ta Play-Off maçlarına yükselen 1071 Malazgirtspor Kulübü’nün başkanı İsmail Türeli, 2 kişilik heyetle birlikte Yalova çıkarması yaptı. Muş’un Malazgirt ilçesinde il ligi içerisinde faaliyetlerini sürdüren 1071 Malazgirtspor gruptaki başarısının ardından Play-Off maçlarına yükselmişti. Nisan ayı başı itibariyle başlayacak olan maçlar için saygın iş insanları ve hemşeri derneklerinin desteklerini almak için yola koyulan kulüp başkanı İsmail […]

1071 Malazgirtspor’dan Yalova çıkarması
1071 Malazgirtspor’dan Yalova çıkarması
Haber Merkezi
  • Yayınlanma25 Şubat 2024 12:00

Muş’ta Play-Off maçlarına yükselen 1071 Malazgirtspor Kulübü’nün başkanı İsmail Türeli, 2 kişilik heyetle birlikte Yalova çıkarması yaptı.

Muş’un Malazgirt ilçesinde il ligi içerisinde faaliyetlerini sürdüren 1071 Malazgirtspor gruptaki başarısının ardından Play-Off maçlarına yükselmişti. Nisan ayı başı itibariyle başlayacak olan maçlar için saygın iş insanları ve hemşeri derneklerinin desteklerini almak için yola koyulan kulüp başkanı İsmail Türeli, Yalova’da Sabahattin Çetin, Mehmet Ali Çetinkaya ve Yalova Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği (YASİYAD) Başkanı Aslan Kral ile bir araya geldi.

SABAHATTİN ÇETİN’E ZİYARET

İlk olarak Özçtinler İnşaat’ın sahibi Sabahattin Çetin’i makamında ziyaret eden Türeli, kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçe ve spor gündemine dair yapılan sohbetin ardından Çetin’e Sultan Alparslan heykeli, kulüp atkısı ve flama takdim edildi. Çetin, kulübe başarılar dileyerek, Malazgirt temsilcisini üst liglerde görmek istediklerini belirtti.

KULÜBÜN HEDEFLERİ ANLATILDI

Türeli buradaki ziyaretinin ardından uzun yıllar Malazgirt’e esnaf olarak hizmet ettikten sonra Yalova’ya yerleşen burada çalışmalarına devam eden Mehmet Ali Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Yalçınkaya tarafından ağırlanan heyet, kulübün çalışmaları ve hedeflerini anlattı. Amaçlarının Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak olduğunu kaydeden Türeli, tüm hemşerilerinin desteğini beklediklerini ifade etti. Yalçınkaya ise üzerlerine düşen her türlü maddi ve manevi destekle kulüplerinin yanında olacaklarını söyledi. Ziyaretin sonunda Yalçınkaya’ya Alparslan heykeli, kulüp atkısı ve flama takdim edildi.

ASLAN KRAL’IN MİSAFİRİ OLDULAR

Heyet akşam programında ise Yalova Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği (YASİYAD) Başkanı Aslan Kral ve yönetiminin misafiri oldu. Kulüple yakından ilgilenen Kral, Malazgirt’in sporda daha iyi noktalara gelmeleri için istişare halinde olarak, neler yapılabilmesi gerektiğinin somut olarak ortaya konması gerektiğine inandığını ifade etti. Başkan Türeli ise ilçenin il merkezine uzaklığı ve maçlara gidiş gelişin zorluklarına vurgu yaparak, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için bu yola devam ettiklerini aktardı. Ziyarette Başkan Kral ve yönetimine Alparslan heykeli, kulüp atkısı ve flama takdim edilerek, ziyaret sonlandırıldı.

Kral, önümüzdeki günlerde kulüp için anlamlı bir çalışma yapmak istediklerini dile getirerek, kulübe başarılar diledi.